Speideraktivitet avlyst til 12.nov

Vi må dessverre ta en pause i speideren foreløpig frem til 12 november pga nye smitteverntiltak i kommunen, dvs at aspirant turen til helga også blir avlyst. Dette ble lagt ut fra kommunen nå

Nye tiltak i Løten
– Smittespredningen i Løten er fortsatt lav, men vi velger å ta noen grep for å avhjelpe smittesporingsarbeidet og redusere ytterligere smittespredning. Alle tiltakene gjelder fra i dag, 29.10, og fram til 12.11, sier rådmann Tollef Imsdalen.

Løten har i dag satt krisestab. Imsdalen minner om de nasjonale tiltakene som trådde i kraft ved midnatt natt til onsdag 28. oktober.

Løten innfører følgende tiltak:

Barnehager og skoler i Løten fortsetter på gult nivå, med unntak av Hedmarken Friskole som har rødt nivå. Tidligere innført rødt nivå på voksenopplæring videreføres i samme periode.
Organiserte fritidsaktiviteter for barn og ungdom under 25 år stoppes. Personer under 25 år anbefales å ikke bruke treningssenter i perioden. Voksne bes om å være ekstra forsiktige i forbindelse med fritidsaktiviteter og vi anbefaler at det i denne perioden praktiseres 2 meters avstand.
For toppidrett på elitenivå kan trening og arrangement gjennomføres etter egen grundig risikovurdering.
Møter anbefales holdt digitalt og hjemmekontor bør vurderes hvis smittevernhensyn ikke kan ivaretas.
Det anbefales maks 25 deltagere ved innendørs arrangementer uten fastmonterte seter/benker (ellers 200).
Antallet kontakter gjennom en uke bør ikke overstige 10 personer i sosiale sammenhenger ut over husstandsmedlemmer og barnehage- og barneskolekohorter.
Rutinene for besøk på sykehjem skjerpes.